• 06-21205250

Leveringsvoorwaarden en zo...

Leveringsvoorwaarden

Wij verzenden alle bestellingen binnen 24 uur.

Verkeerde bestellingen
Een per abuis foutief besteld artikel kan (wettelijk) binnen 14 dagen worden geretourneerd. We verzoeken u vriendelijk de retourzending voldoende te frankeren. Producten kunnen alleen in de ongeopende verpakking worden geretourneerd. In het geval van beschadigde of ontbrekende partijen wordt uw retourzending niet geaccepteerd.

Privacybeleid

Senal Parfums verwerkt persoonsgegevens van haar klanten. We vinden uw privacy belangrijk en willen transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over uw rechten in het beheren van deze informatie. Daarom hebben we een aantal wijzigingen aangebracht in onze privacyverklaring.

Deze wijzigingen hebben we doorgevoerd om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld door de nieuwe privacywetgeving, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij beschermen uw persoonsgegevens. We hebben deze gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen.

Waarom willen we u niet kwijt?

Zolang u bij ons in het systeem blijft kunnen we:

  • u sneller helpen bij het bestellen van producten;
  • contact met u opnemen als een product niet meer kan worden geleverd.

Klopt er iets niet of wilt u iets wijzigen?
Indien uw gegevens niet kloppen of u iets wilt wijzigen, dan kan dat.
U heeft het recht om inzage te krijgen in uw persoonsgegevens, deze te laten aanvullen, corrigeren of verwijderen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via het e-mail adres .

Algemene voorwaarden

Betaling
Alle prijzen in de webshop van Senal Parfums zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten.
Leveringen door Senal Parfums geschieden na vooruitbetaling per creditcard via PayPal of via iDeal.
Met een creditcard kunt u eenvoudig en zonder kosten een rekening bij PayPal openen.
Verzendkosten zijn gelijk aan de opgave door TNT-Post plus een kleine bijdrage voor een breukvrije verpakking.

Privacy
Wij respecteren de privacy van onze klanten en zullen uw informatie zorgvuldig behandelen.
Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling, zoals koeriersbedrijf en postkantoor.

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle informatie berusten bij Senal Parfums of de leveranciers van Senal Parfums en zijn beschermd door het Nederlandse en internationale auteursrecht.
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om informatie van de website van Senal Parfums te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.