Weerspiegeling van de sterke en onafhankelijke vrouw met lef.
Deze geur is bruisend door haar lef, liefde én staat voor de vrijheid in het leven.
Geuren van mandarijn, cassis, bruisende noten en witte musk zijn betoverend. Vrouwelijk en vrij met het vertrouwen van uw eigen persoonlijkheid!

€19.00
Productnummer F01

Deze zeer sensuele en verslavende geur zorgt ervoor dat zowel jij als de mensen om je heen er verliefd op zullen worden.
Het is een bloemige sensuele geur voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Kenmerkend zijn de geuren van jasmijn, sinaasappel, mimosa, bergamot en tonkaboon.

€19.00
Productnummer F02

De zoete, fruitige geur van geluk en een eerbetoon aan alle schoonheden van het leven, die een glimlach op je lippen toveren.
Kenmerkend zijn de kostelijke geuren van zwarte bes, jasmijn, zoete peer en zachte vanille.

€19.00
Productnummer F03

Eenieder kan bezwijken voor de iconische schoonheid, vrouwelijkheid en elegantie van deze geur. Accenten van charme en verfijning.
Deze parfum is voor dagelijks gebruik en heeft de kenmerken van groene mandarijn, gember en kasjmier hout.

€19.00
Productnummer F04

Een moderne geur die je als individualistische vrouw charisma geeft. Bestrijding van ongewenst zweten, verzorging van de okselhuid en vele uren heerlijk geurig en fris.
Zeer geschikt bij speciale gelegenheden. Kenmerkend zijn amber, oriëntaals en jasmijn.

€19.00
Productnummer F05

Een typisch oosterse geur voor dagelijks gebruik en speciaal specifiek geschikt voor in de wintermaanden. De geur van energieke en zelfverzekerde vrouwen die het leven dagelijks open benaderen.
Kenmerkend voor deze geur zijn koffie, roze peper en fruitige peer.

€19.00
Productnummer F06

Een zéér zoete en bijzondere geur die luxe en kwaliteit uitstraalt. Een geur voor de hele dag,
Kenmerkend voor deze geur zijn, framboos, neroli, Arabische jasmijn en witte honing.

€19.00
Productnummer F07

Dé bloemige zoete geur met een samenspel van lust, durf en sensualiteit. Draag haar bij speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.
Kenmerkend voor deze geur zijn honing, gardenia en patchouli.

€19.00
Productnummer F08

Een zeer frisse, oriëntaalse bloemengeur met verschillende soorten notengeuren zoals bergamot Thee Osmanthus, musk en patchouli.
Een sublieme geur waar elke vrouw van zal genieten en waarmee zij haar vrouwelijkheid kenmerkt.

€19.00
Productnummer F09

Een verslavende en sensuele geur waar eenieder verliefd op zal worden. De sexy vrouw herkent zich in deze oriëntaalse geur.
Geschikt voor dagelijks gebruik gedurende het hele jaar, maar zéér geschikt gedurende koude perioden. Kenmerkend zijn kokos, abrikoos, pruim en amandelen.

€19.00
Productnummer F10

Arabische jasmijn, Damascusroos, Ylang-Ylang en de bergamot essence maken deze geur tot een weelderig bloemenboeket. “ De Strelende vrouwengeur’.

€19.00
Productnummer F11

Dé verrassende combinatie van viooltjes en koffie, wat resulteert in een betoverende bloemengeur. Rijke koffie vermengd met charmante iris met de warme basis van vanille en patchouli. Dit alles resulteert in hypnose.

€19.00
Productnummer F13